Hoppa till innehåll

Bagare och konditor, lärling

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Lärling, 1450 poäng

Som utbildad Bagare och Konditor får du enkelt jobb. Du lär dig bemästra yrket genom praktiskt arbete tillsammans med erfarna handledare, och en stor del av utbildningen sker på ett riktigt bageri eller konditori. När du kan grunderna, som att hantera maskiner, råvaror och olika tekniker som chokladtemperering, får du jobba med den mer kreativa delen. En deg kan bli alla möjliga sorters bröd och du får själv skapa dina egna delikata bakverk med trendsättande look. Glöm heller inte att du får provsmaka alla frallor, praliner och andra läckerheter. Det här är yrket för dig som är praktiskt lagd, skapande och har en ”sockertand”. 

Utbildningens sista kurs kan ersättas med Bageri 4

Förkunskapskrav

Godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper

Ämnes-/kursplan

RLXACR

Anmälningskod

RLXACRLÄ70HAS

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser

2 Kursstarter

  1. Kursstart 2611064

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Kurslängd
    Skola
    Astar AB
    Slutdatum
    Antagningsbesked

    Kursen förekommer på följande platser

    • Solna, Solna Torg 3 Solna

    Beskrivning

    Som lärling är du en dag i skolan och fyra dagar ute på en arbetsplats med en utbildad handledare. Du lär dig alltså på en arbetsplats och skapar viktiga kontakter som kan hjälpa dig att få jobb efter utbildningen.
    Skolan finner du på Terminalvägen 12B.

  2. Kursstart 2611070

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Kurslängd
    Skola
    Astar AB
    Slutdatum
    Antagningsbesked

    Kursen förekommer på följande platser

    • Solna, Solna Torg 3 Solna

    Beskrivning

    Som lärling är du en dag i skolan och fyra dagar ute på en arbetsplats med en utbildad handledare. Du lär dig alltså på en arbetsplats och skapar viktiga kontakter som kan hjälpa dig att få jobb efter utbildningen.
    ?Skolan finner du på Terminalvägen 12B.