Hoppa till innehåll

Väktare, Klassrum

Barn- och fritid

Klassrum, dag, 1600 poäng

Yrkespaket med kurser från Barn- och fritidsprogrammet och utformat för arbete som väktare. Detta är en utbildning för dig som vill arbeta med människor, bevakning och säkerhet. Utbildningen är utformad i samråd med bevakningsbranschens yrkes och arbetsmiljönämnd och uppfyller kraven som finns reglerade i Rikspolisstyrelsens föreskrifter. I utbildningen ingår obligatorisk APL, som omfattar minst 15%. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du bekostar din kurslitteratur själv. Du behöver uppvisa ett utdrag ur belstningsregistret i samband med APL, beställ i god tid från www.polisen.se

Förkunskapskrav

Grundskolekompetens och godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå. VU1 och VU2 genomförs under utbildningen på Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (BYA). För att få påbörja dessa krävs att du genomfört svenska 1 eller svenska som andraspråk 1 med godkänt betyg (ingår i utbildningen). För att få göra Praktisk yrkesträning (PYT) och därmed kunna slutföra utbildningen krävs att du inte är tidigare straffad.

Ämnes-/kursplan

BFXAER

Anmälningskod

BFXAER-KD

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser

1 Kursstart

 1. Kursstart 3390631

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Slutdatum

  Kursen förekommer på följande platser

  Beskrivning

  Välkommen till väktarutbildningen på MoA!
  Utbildningen erbjuds på heltid i klass på vår skola i Älvsjö. Föreläsningar är förlagta på ca 2-3 per vecka och resterande del görs via vår lär-plattform Itslearning. 
  På MoA erbjuder vi kostnadsfri inläst kurslitteratur till alla våra elever via vår Lär-plattform Itslearning.

  Du behöver ha tillgång till dator eftersom vi använder en webbaserad lärplattform (Itslearning) som en viktig del av undervisningen. 
  Juluppehåll : 2022-12-19 till 2023-01-08.
  Juluppehåll:  2023-12-24 till 2024-01-07.

  Slutprov genomförs alltid i skolans lokaler.

  Om du önskar mer information maila oss på: moa.stockholm@moa-larcentrum.se

  Hoppas vi ses på MoA!