Hoppa till innehåll

Bagare och konditor, Klassrum

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Klassrum, dag, 1400 poäng

Yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för hantverksmässigt arbete inom bageri och konditori. Utbildningen är på 1400 poäng och du läser antingen kursen Bageri 4, 100 poäng eller Konditori 4, 100 poäng som ger en breddad kompetens. I utbildningen ingår det APL som omfattar minst 15%. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du bekostar din kurslitteratur själv.

Förkunskapskrav

Godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper

Ämnes-/kursplan

RLXACN

Anmälningskod

RLXACN-KD

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser

2 Kursstarter

  1. Kursstart 3314601

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Kurslängd
    Skola
    Astar AB
    Slutdatum

    Kursen förekommer på följande platser

    Beskrivning

    Klassrum innebär teori varvat med praktiska övningar samt arbetsplatsförlagt lärande inom branschen. Första hälften av utbildningen sker på skolan, två till tre dagar i veckan mellan klockan 08:30 och 15:30. Därefter går du ut på praktik resten av utbildningen, fem dagar i veckan.
    OBS! Under praktiken innebär det obekväma arbetstider då yrket kräver tidiga morgnar och helger.
    Utbildningens sista kurs kan ersättas med Bageri 4
    Kostnader för kurslitteratur tillkommer.
    Studieuppehåll mellan 20221216-20230109.

  2. Kursstart 3323570

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Kurslängd
    Skola
    Astar AB
    Slutdatum

    Kursen förekommer på följande platser

    Beskrivning

    Klassrum innebär teori varvat med praktiska övningar samt arbetsplatsförlagt lärande inom branschen. Första hälften av utbildningen sker på skolan, två till tre dagar i veckan mellan klockan 08:30 och 15:30. Därefter går du ut på praktik resten av utbildningen, fem dagar i veckan.
    OBS! Under praktiken innebär det obekväma arbetstider då yrket kräver tidiga morgnar och helger.
    Utbildningens sista kurs kan ersättas med Bageri 4
    Kostnader för kurslitteratur tillkommer.
    Studieuppehåll mellan 20221216-20230109 och mellan 20231222-20240108.