Hoppa till innehåll

Bokning, Distans

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Distans, 1200 poäng

Yrkespaket med kurser från hotell- och turismprogrammet utformat för arbete med bokning inom olika delar av besöksnäringen, till exempel hotell och konferensanläggningar. I utbildningen ingår obligatorisk APL, som omfattar minst 15%. Utbildningen är studiemedelsberättigad och du bekostar din kurslitteratur själv.

Förkunskapskrav

Godkända betyg i matematik på grundläggande nivå, svenska 1/svenska som andraspråk 1 och engelska 5 eller motsvarande kunskaper.

Ämnes-/kursplan

HTXABN

Anmälningskod

HTXABN-DI

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser

2 Kursstarter

 1. Kursstart 3312315

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Skola
  Astar AB
  Slutdatum

  Kursen förekommer på följande platser

  Beskrivning

  Kursen hålls på distans men med obligatorisk närvaro vid upprop, salsskrivningar och liknande.  Du behöver ha tillgång till en dator med internetanslutning. APL kommer att utgöra ungefär hälften av utbildningen. Då följer man den arbetsplatsens arbetstider.
  Du behöver ha godkänt betyg i Engelska 5.
  Kostnader för kurslitteratur tillkommer.
  Studieuppehåll mellan 20221216-20230109.

 2. Kursstart 3321861

  Kursstart
  Ansökan stänger
  Kurslängd
  Skola
  Astar AB
  Slutdatum

  Kursen förekommer på följande platser

  Beskrivning

  Kursen hålls på distans och alla praktiska distansutbildningar så som tex Undersköterska, Barn och Fritid, El- och energiutbildningar samt Väktare (inklusive fristående kurser inom dessa områden), behöver infinna sig på skolan ca 1 dag i veckan för att utföra praktiska moment i utbildningen, samt obligatoriskt prov i slutet på varje kurs. Du behöver ha tillgång till en dator med internetanslutning. Utbildningen är på heltid. Det ingår APL som utgör halva studietiden, och då följer du den arbetsplatsens arbetstider.
  Kostnader för kurslitteratur tillkommer.
  Studieuppehåll mellan 20221216-20230109.